Select language:

Onze partners

Onze partners

BV Limburg

BV Limburg is een coöperatie van bedrijven, overheid, instellingen en burgers, die op een duurzame manier met concrete culturele producten en projecten in de Limburgse samenleving investeert. BV Limburg vloeit voort uit de culturele biografie van Limburg. De culturele biografie is het levensverhaal van respectievelijk de provincie en de stad. Deze biografie is iets dat groeit doorheen de geschiedenis.

Polfermolen

De Polfermolen in Valkenburg aan de Geul is dè plek waar alles kan. Je vindt er zwembaden, hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. In dit multifunctionele centrum in Valkenburg aan de Geul kan iedereen, van jong tot oud, individueel of in groepsverband, volop genieten van sportieve inspanning en verkwikkende ontspanning.

Houben Souren Verhuur

Houben Souren verhuur is de specialist op gebied van audiovisuele media. Een team van ervaren specialisten vormt de basis van dit bedrijf. Onder het motto eerst dienen en pas dan verdienen ontstaat een businessmodel dat gebaseerd is op vertrouwen.

Maurer United.

Maurer United. is een architectenbureau dat internationaal doorweegt. Marc & Nicole Maurer staan aan het hoofd van dit innovatief architectenbureau. Maurer United. behaalde al meermaals prijzen voor coöperatief werk. Als architectenbureau streven ze erna de grenzen van het architecturale ontwerpwerkveld te verkennen. 

Samenwerking

De Cave Experience is tot stand is gekomen in samenwerking met: